*** Nieuws ***

 

Bep gaat weer spelen! Zowel in het Nederlands (mei ’24) als in het Engels (augustus ’24) En dit keer op een wel heel bijzondere locatie:  In het Rietvel-Schröderhuis! Voor data zie ‘agenda’. Ticket link:

 

https://tickets.rietveldschroderhuis.nl/nl/bepdochterrietveld/tickets

 

 

Op dit moment tourt de Universiteit van Nederland door het land met een theatershow geregisseerd door Audrey.

Drie colleges van wetenschappers afkomstig van de 14 universiteiten van het land, gepresenteerd door  comedian Fuad Hassen.

 

 

Op 2 september 2023 speelde Audrey een deel van de solo ‘Bep, dochter van Rietveld’ in het Stedelijk Museum in Amsterdam. Dit als onderdeel van het programma ‘Meet the masters; Gerrit Rietveld’. Later dit seizoen meer nieuws over herneming “Bep”!

 

In het najaar van 2023 regisseerde Audrey voor de laatste keer de deelnemers van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Na 15 jaar met heel veel plezier dit festival te hebben geregisseerd, heeft Audrey besloten dat het tijd is geworden voor nieuwe avonturen!

 

Tijdens de Storytel Luisternacht op 29 maart 2023 won Audrey de award voor beste Opkomende Voorleestalent!

 

Bolder & Plante weer herenigd bij Theatergroep Aluin! Op 10 oktober 2020 gaat de voorstelling ‘Bakchanten’ in premiere, waarin Audrey speelt. Ze wordt geregisseerd door Victorine Plante waarmee ze zeven jaar het cabaretduo Bolder & Plante vormde. Een hele bijzondere en toch ook meteen weer vertrouwde samenwerking.. Voor kaarten kijk op www.aluin.nl

 

Prachtige recensies voor ‘Bep, dochter van Rietveld’!

Voor info klik op Bep

 

Op 30 september 2013 ging de 10-delige jeugdserie ‘Max & Billy’s Drill Machine Girl’ in première tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht. Audrey speelt hierin de moeder van Sarah, gespeeld door Lisa Smit. De serie is uitgezonden bij Veronica en werd genomineerd voor een Emmy Award. Om afleveringen terug te zien kijk op: http://serie.moviezone.nl/

 

Op 16 februari 2013 zong Audrey een nummer van Dusty Springfield met the Kik in Paradiso. Dit ihkv Het wonder van Eindhoven.

 

In 2012 speelde Audrey bij De Utrechtse Spelen in ‘Veel gedoe om niks’ van Shakespeare, de zomerproductie van DUS i.s.m. New Cool Collective. Audrey was hierin zowel als actrice en zangeres te zien. Voor hun optreden in de uitzending van Opium kijk op: http://youtu.be/buED53yt6-w

 

Heb je de muzikale theatervoorstelling Tsi tsi tsigane gemist waarin Audrey de rol van zangeres Slavana speelde? Download onze cd ‘Caje Sukarije’ van het Djordji Ferari Orkestar via iTunes! Ook met Ashton Brother Joost Spijkers!