Nieuws

Bolder & Plante weer herenigd bij Theatergroep Aluin!

Op 10 oktober 2020 gaat de voorstelling ‘Bakchanten’ in premiere, waarin Audrey speelt. Ze wordt geregisseerd door Victorine Plante waarmee ze zeven jaar het cabaretduo Bolder & Plante vormde. Een hele bijzondere en toch ook meteen weer vertrouwde samenwerking.. Voor kaarten kijk op www.aluin.nl

 

 

Op 1 november 2020 zal Audrey nog tweemaal haar solo ‘Bep, dochter van Rietveld’ spelen in Theater de Lieve Vrouw te Amersfoort!

Dit in het kader van de overzichtstentoonstelling van Bep (Elizabeth Eskes-Rietveld) in museum Flehite in Amersfoort. De tentoonstelling loop t/m 24 januari 2021.

Helaas zijn de kaarten voor beide voorstellingen uitverkocht.

 

In het najaar van 2020 regisseert Audrey weer de deelnemers van het Groninger Studenten Cabaret Festival in een speciale corona editie!

Voor meer info kijk op gscf.nl

Try-out tour vanaf september door het hele land.

 

Prachtige recensies voor ‘Bep, dochter van Rietveld’!

Voor info klik op Bep

 

Op 30 september 2013 ging de 10-delige jeugdserie ‘Max & Billy’s Drill Machine Girl’ in première tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht. Audrey speelt hierin de moeder van Sarah, gespeeld door Lisa Smit. De serie is uitgezonden bij Veronica en werd genomineerd voor een Emmy Award. Om afleveringen terug te zien kijk op: http://serie.moviezone.nl/

 

Op 16 februari 2013 zong Audrey een nummer van Dusty Springfield met the Kik in Paradiso. Dit ihkv Het wonder van Eindhoven.

 

In 2012 speelde Audrey bij De Utrechtse Spelen in ‘Veel gedoe om niks’ van Shakespeare, de zomerproductie van DUS i.s.m. New Cool Collective. Audrey was hierin zowel als actrice en zangeres te zien. Voor hun optreden in de uitzending van Opium kijk op: http://youtu.be/buED53yt6-w

 

Heb je de muzikale theatervoorstelling Tsi tsi tsigane gemist waarin Audrey de rol van zangeres Slavana speelt? Download onze cd ‘Caje Sukarije’ van het Djordji Ferari Orkestar via iTunes! Ook met Ashton Brother Joost Spijkers en Sanne en Ro van de Wereldband.